Umut Kervanı'ndan Mevlid Kandili’nde ihtiyaç sahiplerine yardım

​İhtiyaç sahiplerine yönelik yardım faaliyetlerini sürdüren Siirt Umut Kervanı, Mevlid Kandili münasebetiyle fakir ve yetim ailelere yardımda bulundu.

Ekleme: 07.10.2022 19:30:22 / Güncelleme: 07.10.2022 19:57:52 / Güncel / Siirt Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Siirt Umut Kervanı, Peygamberimizin dünyaya teşrifinin 1450’nci yıl dönümü nedeniyle onlarca aileye kırmızı et yardımında bulundu.

Siirt Umut Kervanı, Hazreti Muhammed'in (Sallallahu Aleyhi Vesellem) viladetinin 1450’nci yıl dönümü vesilesiyle fakir ve yetim ailelerin yüzünü güldürdü.

Mevlid Kandili münasebetiyle ihtiyaç sahibi ailelere kırmızı et yardımında bulunan Siirt Umut Kervanı Derneği, hayır duaları aldı.

Hayır sahiplerini mübarek günlerde hayır yapmaya davet ettiklerini belirten Siirt Umut Kervanı Derneği Başkanı Ramazan Tokdemir, özellikle böylesi özel günlerde fakir yetim ve muhtaçların büyük bir beklenti içine girdiklerine dikkat çekti.

Yetim ve yardıma muhtaç 50 aileye kırmızı et yardımında bulunduk

Mevlid Kandili münasebeti ile Siirt Umut Kervanı olarak yardıma muhtaç ve yetim ailelere kırmızı et yardımında bulunduklarını ifade eden Tokdemir, “Maksadımız bu mübarek gecede hem yardım veren hayırseverlerin hayrına ortak olmak hem de yardıma muhtaçların sevinmesine vesile olmak. Özellikle bizlere bu hayırlı gün ve işlerde bize destek çıkan hayırseverlere teşekkür ediyor ve Allah’ın hayırlarını kabul buyurmasını diliyoruz.” dedi.

Fakir ve muhtaçlar özellikle mübarek gecelerde bir beklenti içinde

Özellikle bu mübarek gün ve gecelerde fakir, yetim, muhtaçların büyük bir beklenti içine girdiklerine dikkat çeken Tokdemir, “Bu gün fakir ve muhtaçlara kırmızı et ulaştırmak için gittiğimiz mahallelerde fakirlerin büyük bir beklenti içinde olduklarına şahit olduk. Hatta sabahtan beri bizi telefonla arayıp acaba bize de yardımda bulunacak mısınız? Şeklinde sorular soruyorlar. Ama elimizdeki imkânlar çok kısıtlı olduğu için herkese ulaşamıyoruz. Bu nedenle hayırseverlerden yardımlarını biraz daha arttırma ve fakirlerin beklentilerini karşılamaları davetinde bulunuyorum.” çağrısında bulundu. (İLKHA)

 









Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar