Bingöl Milli Eğitim Müdürü özel okulları ziyaret etti

Bingöl Mili Eğitim Müdürü Halil Yücel, Bingöl’de eğitim veren özel okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.

Ekleme: 27.09.2022 14:35:12 / Güncelleme: 27.09.2022 14:35:12 / Güncel / Bingöl Haberleri
Destek için 

Sınıfları ziyaret edip öğretmenlerle istişarelerde bulunan Yücel’e Özel Öğretim Kurumları Şubesinden sorumlu Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Orhan Buğrahan eşlik etti.

Yücel, okulların eğitim-öğretim durumu ve faaliyetleri hakkında bilgiler alarak sınıfları gezdi. Öğrenciler ile bir süre sohbet ederek yapmış oldukları çeşitli etkinlere eşlik edip gelecek hedefleri ve eğitimde dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda öğrencilerle sohbet etti.

“Kendi hür fikirlerinizin peşinden gidin”

Öğrencilerden kendilerine güvenmelerini ve cesaretli olmalarını isteyen Yücel, “Kendi hür fikirlerinizin peşinden gidin. Biz geleceğimizi ancak çocuklarla kurtarabileceğimizin, gelecekte daha iyi bir dünya, daha iyi bir Türkiye ve daha iyi bir Bingöl için sizlerin eğitimine olan ihtiyacımızın farkındayız. Sizler bu aşamada kararlarını vermiş, geleceğe dair hesaplarınızı yapmış olmalısınız. İnşallah başaracaksınız. Hayatı anlama ve tanıma noktasında kendine güvenen kişiler olarak yetişmenizi istiyoruz. Yeni Eğitim-Öğretim yılının hayırlı ve başarılı geçmesini diliyorum” dedi. (İLKHA)