“Hayat Namazla Güzeldir” programının finali yarın Diyarbakır’da

Kur'an Nesli Platformu tarafından her yıl gerçekleştirilen “Hayat Namazla Güzeldir” programının finali yarın Diyarbakır’da yapılacak.

Ekleme: 24.09.2022 10:45:09 / Güncelleme: 24.09.2022 11:15:20 / Güncel / Diyarbakır Haberleri
Destek için 

Kuran Nesli Platformu, yaşları 7 ile 10 arasında değişen binlerce çocuğa başta namaz olmak üzere birçok alanda eğitim verdi.

Eğitimlerin ardından programlara katılan çocuklar ve ailelerine yönelik “Hayat Namazla Güzeldir” etkinliği düzenlenecek.

Yarın Diyarbakır’da gerçekleştirilecek etkinlik öncesi konuşan Kuran Nesli Platformu Diyarbakır İl Koordinatörü Şerif Kaçan, “25 Eylül Pazar günü Hazreti Süleyman yerleşkesinde ‘Hayat Namazla Güzeldir’ programı düzenleyeceğiz. Kuran Nesli Platformu olarak her yıl Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde 7-10 yaş arası çocuklarımıza namaz eğitimlerinden sonra final olarak böyle bir program yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaçan, “Bu hafta sonu yapacağımız programı, her etkinliğimizde olduğu gibi Allah’ın kelamı ile başlayıp bereketlendireceğiz. Çocuklarımız namaz kılacak, sertifika alacak ve ilahiler seslendirecekler. Çocuklarımız ve ailelerini programa davet ediyoruz. Bu münasebetle Diyarbakır’daki tüm halkımızı pazar günü saat 16.00’da Hazreti Süleyman yerleşkesine bekliyoruz.” dedi. (İLKHA)