Bursa Umut Kervanı’ndan ihtiyaç sahibi çocuklara kırtasiye yardımı

Yeni eğitim öğretim yılında ihtiyaç sahibi öğrencileri yalnız bırakmayan Bursa Umut Kervanı, tespitlerini yaptıkları ihtiyaç sahibi yüzlerce öğrenciye kırtasiye yardımında bulunarak yüzlerini güldürdü.

Ekleme: 17.09.2022 13:35:13 / Güncelleme: 17.09.2022 13:46:00 / Güncel / Bursa Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Hayırseverlerden aldıkları yardım ve desteklerle ihtiyaç sahiplerine ulaşan ve maddi, manevi sıkıntılarına derman olmaya çalışan Bursa Umut Kervanı, yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile yüzlerce ihtiyaç sahibi çocuklara kırtasiye yardımı gerçekleştirdi.

 

Kayıtlı olan aileleri tek tek arayarak dernek binasına çağıran dernek yetkilileri, içinde çanta, kitap, kalem, silgi ve öğrenciye lazım olan malzemelerin bulunduğu paketi ihtiyaç sahiplerine teslim ediyor.

 “Dönemsel yardımların devam etmesi için bütün hayırseverlerimizden bizlere destek vermesini istiyoruz”

Konuyla ilgili açıklama yapan Bursa Umut Kervanı yetkilerinden Ebubekir Arslan, “2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla beraber yetim, mağdur ve ihtiyaç sahibi olan çocuklarımıza kırtasiye yardımında bulunduk. Bu noktada bizlere yardımcı olan, dualarını bizden esirgemeyen bütün hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi çocukların kırtasiye ihtiyaçlarını da gidererek umut olmaya çalışıyoruz. Bu tür dönemsel yardımların devam etmesi için bütün hayırseverlerimizden bizlere bu konularda destek vermesini istiyoruz.” dedi. (İLKHA)







Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar