Bakan Kurum’a hemşerilik beratı verildi

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Gaziantep’e gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a hemşerilik beratı verildi.

Ekleme: 13.08.2022 12:09:36 / Güncelleme: 13.08.2022 12:09:36 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Bakan Murat Kurum’a, Gazi şehre yapılan projelerde verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, "Hemşehrilik Beratı" verdi.

Büyükşehir Meclisi’nin Ağustos Ayı Dönem Toplantısı’nda alınan kararla 'fahri hemşehri' ilan edilen Bakan Murat Kurum, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yaz Kur'an kursunda eğitim alan 3 bin öğrenciye bisiklet dağıtımı töreni sonrası, Hemşehrilik Beratı’nı Başkan Fatma Şahin’in elinden aldı.

Bakan Kurum, "Ben de Gazi şehrin, buradaki yiğit insanların, mert insanların hemşehrisi olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Gaziantep ve Gaziantep’in çocukları, gençleri, kadınları için ben de bir hemşehriniz, bir kardeşiniz, bir evladınız olarak yapılacak tüm hizmetlerde Gaziantep’in yanında, emrinde olacağım. Buradaki tüm ekiple, Gazi şehir için birlikte ben de gece gündüz hizmet etmeye devam edeceğim." dedi.  (İLKHA)