Zafer Partisi'nin hedefinde bu kez ''Söz ve Kalem'' dergisi var!

Irkçı politikalarıyla bilinen Zafer Partisi'nin Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu İstanbul Havalimanı Kütüphanesi'nde bulunan Söz ve Kalem Dergisi'ni hedef aldı, Kültür Bakanlığı ve İGA'yı ''hesaplaşacağız'' diye tehdit etti.

Ekleme: 23.04.2024 16:06:41 / Güncelleme: 23.04.2024 16:31:41 / Güncel
Destek için 

Irkçı politikalarıyla bilinen Zafer Partisi'nin Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu İstanbul Havalimanı Kütüphanesi'nde bulunan Söz ve Kalem Dergisi'ni hedef aldı, Kültür Bakanlığı ve İGA'yı ''hesaplaşacağız'' diyerek  tehdit etti.

Derginin, merhum Nuri Pakdil'in ''Ne Mutlu Müslümanım Diyene'' sözünün yer aldığı sayısının kapağını ve hediye olarak verdiği Said Nursi posterini gösteren Karamahmutoğlu, 

''Aferin(!) sana İGA, sana da Kültür Bakanlığı. Uzun sürmeyecek; kamu kaynaklarından haksızca zenginleştirdiğiniz “sermayeniz” ile de hesaplaşacağız “kültürünüz” ve “ bakanlığınız-siyasetiniz” ile de..!'' dedi. 

Karamahmutoğlu'na ilk tepki HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı ve Söz ve Kalem Dergisi Yazarı Hamdullah Er'den geldi. Karamahmutoğlu ve Zafer Partisi'nin  kültür ve sanata da düşmanlık etmeye başladıklarını ifade eden Er, 

''Hedef gösterdiği @sozvekalemdergi yazarı olmaktan gurur duyduğumu belirtmek isterim'' dedi.