Alternatif tıp - Baharat: Yenibahar | Meyve sebze: Elma

Elma: Elmada C, A, K, B6 ve E vitaminleri bulunur. C vitamini besinler yoluyla sağlanmalıdır. Yorgunluğu azaltmaya yardımcı olur, sinir sisteminin düzgün çalışması ve bağışıklık savunması için gereklidir, demir emilimini artırır. İçerisinde bulunan polifenoller sayesinde antioksidan özelliklere sahiptir.  Yenibahar: İltihabı önleyici özelliklere sahiptir. Yenibaharın en önemli özelliği; iltihabı azaltma ve vücudun bazı bölgelerinde ağrıyı hafifletmesidir. ... Sindirime yardımcı oluyor. ... Bağışıklığı artırıyor. ... Antioksidan özelliği. ... Diş sağlığını güçlendiriyor. ... Dolaşımı geliştiriyor. ... Kalp sağlığını koruyor.

Ekleme: 28.07.2022 12:01:27 / Güncelleme: 28.07.2022 12:02:13 / Sağlık
Destek için 

Alternatif tıp - BAHARAT

 Yenibahar

İltihabı önleyici özelliklere sahiptir. Yenibaharın en önemli özelliği; iltihabı azaltma ve vücudun bazı bölgelerinde ağrıyı hafifletmesidir. Sindirime yardımcı oluyor. Bağışıklığı artırıyor. Diş sağlığını güçlendiriyor. Dolaşımı geliştiriyor. Kalp sağlığını koruyor.

Meyve sebze:  Elma

Pek çok türü olan elma, kış akşamlarında meyve tabaklarını lezzetlendirmeye devam edecek. Elma tokluk hissi veren ve bağırsakları çalıştıran bir meyvedir. Antioksidan maddeler açısından zengindir. E vitamini ile cildinizi, C vitamini ile bağışıklık sistemini korumaktadır. Kanser hücrelerine karşı sağlığınızı korumak için her gün 1 adet elma tüketmeniz tavsiye edilmektedir.