Mersin esnafı ilgisizlikten şikayetçi

Kent merkezinde esnaf ziyaretinde bulunan HÜDA PAR Mersin İl Başkanı Tahir Uysal, esnafın kendilerine ilettiği temel sorunların başında yapılan zamlar ve yetkililerin ilgisizliği olduğunu söyledi.

Ekleme: 07.07.2022 14:50:14 / Güncelleme: 07.07.2022 14:50:14 / Güncel / Mersin Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

HÜDA PAR İl Başkanı Uysal ve beraberindeki heyet, Yenişehir ilçesi 45 evler civarında bulunan esnafı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Ziyaret edilen esnaf, son dönemlerde ülkede yaşanan ekonomik sıkıntıların esnaf ve halkı olumsuz anlamda etkilediğini belirterek çözüm için yetkililerin adım atmalarını istedi. 

Cadde esnafı, ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek HÜDA PAR heyetine ilgileri ve sorunlara yönelik hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Uysal, esnafın kendilerine ilettiği temel sorunların başında yapılan zamlar ve yetkililerin ilgisizliği olduğunu söyledi.

"Hiç kimse, hiçbir yetkili gelip bizi dinlemiyor, dinleyenler de icraata dönüştürmüyor"

Esnafın sorun ve sıkıntılarını dinlediklerini ifade eden Uysal, "Hangi işyerine girdiysek ya dükkân boştu ya da esnaf halinden şikâyetçiydi. Halkın alım gücü yok, esnaf da ürününü satamıyor. Yapılan zamlar, elektrik, doğalgaz olsun, milletin belini bükmüş durumda. Vatandaşın ortak bir söylemi de şudur: 'Hiç kimse, hiçbir yetkili gelip bizi dinlemiyor, dinleyenler de icraata dönüştürmüyor. Kısa bir zamanda halimize çare aramalarını istiyoruz çünkü bayram arifesidir fakat dükkanlar boş.' Bu da esnafı çileden çıkarıyor hatta kepenk kapatmasına sebep oluyor." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler