HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Erzincan’da esnafın sorunlarını dinledi

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Erzincan temasları kapsamında teşkilat üyeleriyle bir araya gelip esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Ekleme: 15.06.2022 16:35:12 / Güncelleme: 15.06.2022 17:08:50 / Güncel / Erzincan Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Türkiye'yi karış karış dolaşan Yapıcıoğlu, halkla buluşmaya devam ediyor.

Batıdan doğuya, güneyden kuzeye şehir şehir, ilçe ilçe, belde belde dolaşan Yapıcıoğlu, toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Sabah saatlerinde kara yoluyla Erzincan’a gelen Yapıcıoğlu, parti teşkilatıyla bir araya gelerek, partisinin İl Başkanı Muhsin Barış’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Vali Recep Yazıcıoğlu Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret eden Yapıcıoğlu, esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

Memleketin dört bir yanında halkla buluşmaya, esnafın sorunlarını dinlemeye çalıştıklarını belirten Yapıcıoğlu, ekonomik sıkıntıların küresel olduğunu, ekonominin bu duruma gelmesindeki temel nedeninin sistem olduğunu söyledi.

Kendilerine yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren esnaf, hayat pahalılığı ve fiyat artışlarından yakındı.

Ekonomik sıkıntı yaşadıklarını, sattıkları bir ürünün yerine başka bir ürün alamadıklarını dile getiren esnaf, sorunlarının bir an önce çözülmesini istedi.

Ayrıca vatandaşlarla da sohbet eden Yapıcıoğlu, esnaf ve vatandaşların sorularını cevapladı.

Ziyarette Yapıcıoğlu’na Genel İdare Kurulu (GİK) üyelerinden Mahmut İrtem ve Hamdullah Tasalı, İl Başkanı Muhsin Barış ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

(İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler