Rögar kapağını çalan ve satın alan kişiler hakkında yasal işlem başlatıldı

Gaziantep'te gündüz saatlerinde bir apartman önündeki rögar kapağını sökerek çalan şahıs, kamera görüntülerinden yola çıkılarak tespit edilmesi üzerine gözaltına alındı.

Ekleme: 11.06.2022 13:55:11 / Güncelleme: 11.06.2022 14:16:45 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Şehitkamil ilçesi Mücahitler Mahallesinde gerçekleşen hırsızlık olayı üzerine çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis ekipleri, rögar kapağını çalarak götüren kişinin M.İ. isimli şüpheli olduğunu belirledi.

Görüntülerde, rögar kapağını çalarak yayalar için tehlike oluşturan M.İ.'nin rahat tavırları dikkatlerden kaçmazken çok sayıda suç kaydı bulunan şüpheli gözaltına alındı.

 

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimizce hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, 3 Haziran tarihinde Mücahitler Mahallesinde bir apartman önündeki rögar kapağını çaldığı tespit edilen ve çok sayıda suç kaydı bulunan M.İ. isimli şüpheli ile çalıntı malzemeyi satın alan ayrıca ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği anlaşılan iş yeri sahibi A.B. isimli şüpheli yapılan çalışmalar sonucu 10 Haziran tarihinde yakalanarak haklarında yasal işlemler başlatılmıştır." (İLKHA)

 

 



Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar