Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Mardin’e geliyor

Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyeleri çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Mardin’i ziyaret edecek.

Ekleme: 30.05.2022 15:50:15 / Güncelleme: 30.05.2022 15:50:15 / Güncel / Mardin Haberleri
Destek için 

Kurul üyeleri, 7 bölgeden 7 İl’e ziyaretlerde bulunarak tüm sorunlarını ve çözüm önerilerini yerinde dinlemek, son 20 yılda uygulanan sosyal politikaları, vatandaşlar ve yerel aktörlerle istişarede bulunacak.

Bu durum ve tespitlerden yola çıkarak sosyal sorunların çözümüne yönelik politika stratejileri geliştirmek ve “Sosyal Politikalar Strateji Belgesi’nin ana çerçevesi için bilimsel bir temel oluşturmak amacıyla belirlenen yerleri ziyaret edip saha çalışmaları yapıyor.

Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyeleri Mardin’de yapacakları ziyaret ve temaslarda STK Temsilcileri, Muhtarlar, Engelli Dernekleri/Federasyon Temsilcisi, Emekli Dernekleri/Federasyon Temsilcisi, Mülteci Dernekleri Temsilcisi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İş-Kur İl Müdürlüğü, İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği temsilcileri ile de bir araya gelerek düşünce ve fikirlerini dinleyecek.

Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyeleri Mardin’de iki gün boyunca temaslarını sürdürecek. (İLKHA)