Gueye sen adamsın!

Müslüman oyuncu İsrissa Gueye, LGBT sapkınlığını simgeleyen renklerin PSG formasına yansıtılmasına tepki gösterdi, maça çıkmadı.

Ekleme: 16.05.2022 16:58:59 / Güncelleme: 16.05.2022 16:58:59 / Güncel
Destek için 

Mustafa Karakaş/Doğruhaber

Küreselcilerin sapkınlığı yeryüzünde egemen kılma çabasına İslam’dan başka direnen yok!

Müslümanlardan başka karşı koyan yok!

Ne Hristiyanlık, ne Yahudilik, ne de ideoloji ve yaşam şekli farklılığını savunan hiç kimse ne LGBT sapkınlığının tektipleştirici tavrına, ne de bu ahlaksızlığa ses çıkaramaz duruma geldi.

Azgınlığın cesareti ya da sessizliğin felaketine karşı ses yine Müslümanlardan çıkıyor.

Fransız futbol takımı PSG'nin Müslüman oyuncusu Idrissa Gueye, LGBT temalı özel formayı giymeyi reddettiği için maça çıkmadı.

LGBT sapkınları Spor Federasyonu Başkanı Eric Arassus konu ile ilgili, "Idrissa Gueye'ye yaptırım uygulanmalı, o mükemmel bir oyuncu ancak din spora karışmamalı.." ifadelerini kullandı. Sapkınlığı spora bulaştırmak serbest ama inancına göre yaşamaya çalışmak olmamalı… Öyle mi? Bu ne biçim terazi?

2019 yılından beri sapkınlığın görünürlüğünü arttırmaya yönelik bu provokasyona neredeyse sadece bilinçli bir Müslüman olan Gueye’nin direnmesi diğer Müslüman, Hristiyan ya da Yahudi oyuncuların baskılara boyun eğmesi ahlaksızlığın cüretkarlığı olarak yorumlanıyor.