İki milliyetçi karşı karşıya

Irkçı görüşleri ile bilinen Zafer Partisinin lideri Ümit Özdağ kendisine "alçak" diyen MHP lideri Devlet Bahçeli'ye yanıt verdi.

Ekleme: 10.05.2022 19:51:02 / Güncelleme: 10.05.2022 20:12:35 / Güncel
Destek için 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli  bugün grup toplantısında yaptığı konuşmada Ümit Özdağ'a yüklenerek, "İçişleri Bakanımıza saldırmak densizlik, terbiyesizlik ve alçaklıktır" demişti

ÖZDAĞ'DAN CEVAP GECİKMEDİ

 Zafer Partisi Ümit Özdağ ise sosyal medya hesabındaN MHP lideri Bahçeli'ye yanıt verdi. Babasının MHP kurucusu, annesinin ise MHP Kadın Kolları Genel Başkanı olduğunu hatırlatan Özdağ, kendisinin de 2 dönem MHP vekilliği yaptığını belirten Özdağ, "Bana 'Soros çocuğu' diye küfür edenlere MHP'nin kuruluş sürecine/ilkelerine küfür eden Süleyman'a sahip çıkan zihniyeti Türk milliyetçileri değerlendirecektir" ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ, konuşmasının devamında şunları söyledi: "Zafer Partisi'ni kurarken, Büyük Türk Milleti'ne söz vermiştim; 'Hiçbir saldırı, hiçbir tehdit ve yıldırma operasyonu, beni Türkiye'nin bilim, birlik, barış yolunda verdiğimiz mücadelede geri adım atmama neden olmayacaktır. "Verdiğim sözün sonuna kadar arkasındayım!"