Bayram günü hırsız yâda hırsızlar girdiği evde 100 bin TL'ye yakın altın ve ev eşyası çaldı

Ağrı Hürriyet Mahallesi'nde hırsız yâda hırsızlar, yakınlarını ziyarete giden Dağhan ailesinin evine girerek bir miktar altın ile para ve duvara asılı televizyonu sökerek çaldı.

Ekleme: 02.05.2022 23:45:09 / Güncelleme: 03.05.2022 00:04:47 / Güncel / Ağrı Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Edinilen bilgilere göre, olay bu sabaha karşı Hürriyet Mahallesi Naci Gökçe Lisesi karşısında bulunan Dağhan ailesinin ikamet ettiği hanede gerçekleşti.

Çavuş Dağhan ve ailesi Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde bulunan yakınlarını ziyarete gidişlerini fırsat bilen hırsızlar soygun için eve girdi.

Ramazan Bayramı nedeni ile sabah eve gelen Dağhan ailesi eşyalarının dağıldığını ve televizyonun asılı bulunduğu duvarda bulunmadığını fark etti.

 

112 Acil Çağrı Merkezi'ne bulunduğu ihbar üzerine harekete geçen Ağrı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri evde inceleme yaptı.

Polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından ifade veren Çavuş Dağhan'ın verdiği bilgiler ışığında hırsızların 10 Cumhuriyet altını, 5 bin TL, biraz ev eşyası ile duvara asılı bulunan televizyonun sökülerek çalındığı tespit etti.

Polis ekiplerinin evde yaptığı incelemenin ardından hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi. (İLKHA) 











Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar