Umut Kervanı Akçakale'de mağdur aileye ev yardımında bulundu

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde, Umut Kervanı hayırseverlerin desteğiyle harabe evde yaşam mücadelesi veren Yeşilot ailesine ev yardımında bulundu.

Ekleme: 30.04.2022 16:45:10 / Güncelleme: 30.04.2022 16:57:38 / Güncel / Şanlıurfa Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Rehber TV'de yayınlanan Umut Kervanı programı aracılığıyla toplanan yardımlarla alınan ev, aileye teslim edildi.

Harabe evde yaşamaya çalışan Yeşilot ailesi, Umut Kervanı Vakfı'nın öncü olmasıyla ev sahibi oldu. Hayırseverlere ve Umut Kervanı Vakfı'na teşekkür eden aile, ev sahibi oldukları için mutlu olduklarını dile getirdi.

"Hayırseverler bize destek oldukça nice güzel evler ve projeler yapacağız"

Umut Kervanı adına açıklama yapan Mahmut Çelik, "Umut Kervanı olarak Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Delê ablamıza misafir olmuştuk. Oturduğu evi görünce yüreğimiz buna dayanmadı. Gerçekten harabe bir evde yaşıyorlardı. Ev denilmezdi ama onlar o yerde barınıyordu. Kışın soğukta; yazın ise yılan ve çiyanların yuvasında yaşam mücadelesi veriyorlardı. Elhamdülillah, Umut Kervanı olarak Delê ablamıza TV'de program yaptık. TV programından gelen yardımlar ile bu ailemizi o yerden kurtardık. Onlara güzel bir ev yaptık. Destekte bulunan ve hayır yapan herkesten Allah razı olsun. Onlara çok teşekkür ediyoruz. Hayırseverler bize destek oldukça bizler de nice güzel evler ve projeler yapacağız. Hep beraber her işi başaracağız inşallah. " dedi.

Hayırseverlerin ve Umut Kervanı'nın desteği ile harabe evden kurtulduklarını belirten Mehmet Yeşilot, "Daha önce harabe evde oturuyorduk. Yeni evimizi Umut Kervanı yaptırdı. Umut Kervanı'na ve destek veren herkesten Allah razı olsun." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

 













Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar