Pervari Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi sevinci

Pervari Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sözleşme ile çalışanların sosyal haklarında ve maaşlarında iyileştirmeler yapıldı.

Ekleme: 25.02.2022 15:10:03 / Güncelleme: 25.02.2022 15:11:50 / Güncel / Siirt Haberleri
Destek için 

Pervari Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasındaki toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla tamamlandı. Pervari Belediye başkanının makamında düzenlenen protokol ile söz konusu taraflar arasında 3 yıllık toplu iş sözleşmesine imzalar atıldı.

Belediyenin kadrolu işçilerini kapsayan toplu iş sözleşmesi imza törenine; Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Belediye İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay, İsmail Özer, komisyon üyeleri ve sendika temsilcileri katıldı.

İmza töreni sonrası konuşan Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, "3 yıllık sözleşmenin çalışma arkadaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Amacımız çalışma arkadaşlarımızın huzuru, mutluluğu ve emeklerinin karşılığını almasıdır. Sendikayla olumlu görüşmeler yaptık ve bir sonuca vardık. Bizler göreve geldiğimizden bu yana personellerimizle işçilerimizle güzel bir çalışma sergiliyoruz. Personelimiz sahada iyi hizmetler yapıyor, memnunuz" dedi.

İmza töreni sonrası konuşan Belediye İş Sendikası Başkanı Halit Akınay, gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesinin tüm kazanımları ile hayırlı olmasını temenni ederek, emeğin ve emekçinin yanında olan Belediye Başkanı Tayyar Özcan’a teşekkür etti. (İLKHA)