İşgalci siyonistler Şeyh Cerrah Mahallesi'ne baskın düzenledi

İşgalci siyonist rejim ile işgalci yerleşimciler dün akşam saatlerinde Şeyh Cerrah Mahallesi'ne baskın düzenledi. İşgalci siyonistler baskına karşı duran Filistinlilere saldırdı.

Ekleme: 15.02.2022 10:35:10 / Güncelleme: 15.02.2022 10:35:10 / Güncel
Destek için 

İşgalci yerleşimciler ve onların destekçisi işgalci rejimim dün akşam saatlerinde Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'ne düzenlediği baskına karşı çıkan Filistinliler gösteride bulundu.

Gösteri yapan direnişçilere saldıran işgalci siyonistler 4 kişinin yaralanmasına sebep olurken 2 Filistinliyi alıkoydu.

Filistin Kızılay Teşkilatı yaşananlarla ilgili yaptığı açıklamada, ilk yardım ekiplerinin 4 yaralıya müdahale ettiğini bu yaralılardan 3'ünün biber gazından etkilendiğini 1'inin ise şiddetli bir şekilde darp edildiğini aktardı.

Edinilen bilgilere göre işgalci siyonistler Malik ve Muhammed Fadi Mutavvar adlı kardeşleri de ağır bir şekilde darp ettikten sonra alıkoyduğu öğrenildi.

Siyonist işgalciler; Şeyh Cerrah Mahallesi'nde yaşayan Filistinlileri kendi topraklarından çıkarmayı onların evlerine ve arazilerine el koymayı ve buraya işgalci yerleşimcileri yerleştirmeyi planlıyor. İşgalci rejim bu planı aşamalı olarak uygularken baskınlar düzenliyor kimi Filistinliyi alıkoyuyor, direnişçilere saldırarak onları yaralıyor kimini de şehit ediyor. (İLKHA)