Hakarete karşı güvercin, tepkiye şahin! Kaftancıoğlu şaşırtmadı!

Sezen Aksu'nun Hz. Adem'e yönelik hakaret içeren şarkı sözlerine yönelik tepkiler sürüyor. Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan; ''Hz. Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yer geldiğinde koparmak bizim görevimizdir. Havva validemize kimsenin dili uzanamaz. Onlara da had bildirmek bizim görevimizdir." diyerek tepkisini dile getirmişti. Canan Kaftancıoğlu'ndan Erdoğan'a tepki geldi.

Ekleme: 21.01.2022 22:49:38 / Güncelleme: 21.01.2022 22:59:30 / Güncel
Destek için 

Sezen Aksu'nun Hz. Adem'e yönelik hakaret içeren şarkı sözlerine Nazım Hikmet'in şiirini paylaşarak destek veren CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı  hakarete yönelik tepkisi üzerinden hedef aldı. 

Kaftancıoğlu;  “Sanat, sanatçı düşmanlığına gelinceye kadar düpedüz ve apaçık kadın düşmanlığı… Gerisi ve gerekçesi tamamen teferruat… Yetti artık! Bu ülkede bir kadının bile dilini koparamayacaksın! O çok kadınlar, tek adamların sesini kısmayı başaracak göreceksiniz”  dedi. 

İslam'a ve Müslümanlara yönelik her türlü hakarete destek veren ve ifade özgürlüğü olarak değerlendirilmesini isteyen Kaftancıoğlu, konu hakarete tepki olunca şahin kesildi. Kaftancıoğlu'nun tavrı tepki çekti. 

 

Etiketler: