Adalet bakanı, pitbull saldırısına uğrayan Asya’yı ziyaret etti

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziantep’te pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısına uğrayan 4 yaşındaki Asya Ateş’i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Ekleme: 26.12.2021 06:46:40 / Güncelleme: 26.12.2021 06:46:40 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

Aileye geçmiş olsun dileklerini ileten Gül, “Adli anlamda ve hukuki anlamda yapılması gereken ne varsa yapılacaktır ama hiçbir insanımızı, çocuğumuzu sokakta başıboş olanlar tehdit etmemeli” dedi.

* Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziantep’te pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında yaralanan 4 yaşındaki Asya Ateş’i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Gaziantep Valisi Davut Gül ile birlikte Ateş ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Gül, küçük kızın bir an önce sağlığına kavuşması temennisinde bulundu. Ziyaretten sonra açıklamalarda bulunan Gül, “Adli anlamda ve hukuki anlamda yapılması gereken ne varsa yapılacaktır ama hiçbir insanımızı, çocuğumuzu sokakta başıboş olanlar tehdit etmemeli” dedi.

“ZARARLI CİNSLERİN BESLENMESİ DOĞRU DEĞİL”
İnsanları tehdit eden bu tür zararlı cinslerin beslenmesinin doğru olmadığının altını çizen Gül, “Zaten adli anlamda ve hukuki anlamda yapılması gereken ne varsa yapılacaktır ama hiçbir insanımızı, çocuğumuzu sokakta başıboş olanlar tehdit etmemeli. Yine bu tür tehlikeli cinsler tehdit etmemeli. Çok üzüldük tekrar geçmiş olsun. Sizin evladınız, hepimizin evladı. Cumhurbaşkanımız her aşamasında bilgi aldı. Türkiye’de alanında çok uzman hocalarımızla tedavisi sürecek. İnşallah kızımıza her türlü imkanla destek olacağız” diye konuştu.

Etiketler: