Cüneyt Özdemir'den 'Orkun Işıtmak' tepkisi!

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Youtuber Orkun Işıtmak'ın anaokulu videosuna sert tepki gösterdi. Özdemir, "Komik değil, taciz ile istismar arasında bir sınırda... Korkunç!" ifadelerini kullandı.

Ekleme: 09.11.2021 00:26:45 / Güncelleme: 09.11.2021 00:28:35 / Güncel
Destek için 

Bir anaokulunda çekilmiş videoyu Youtube kanalında paylaşan Orkun Işıtmak, kullandığı ifadeler nedeniyle tepkiyle karşılandı. Videosunda son günlerin popüler dizisinin müziğini de kullanan Işıtmak, çocuklara yönelik, “İnşallah ısırılmam tetanozumu yaptırdım ama” ifadelerini kullandı. Işıtmak ayrıca çocukların tuvalet anlarına da videoda yer verdi.

"Taciz ile istismar arasında bir sınırda..."

Orkun Işıtmak'ın videosuna bir tepki de Gazeteci Cüneyt Özdemir'den geldi. Özdemir, " Böyle bir videoyu Türkiye dışında herhangi bir ülkede çekerseniz muhtemelen kendinizi hapiste bulursunuz. Ama Türkiye'de iseniz sadece izliyorsunuz. Komik değil, taciz ile istismar arasında bir sınırda... Korkunç! İzin veren de, çektiren de, çeken de.." ifadelerini kullandı.

"Şuursuzluğun en zirvesi"

Orkun Işıtmak'ın özür yerine eleştirenleri dava açmakla tehdit ettiğini belirten Özdemir, "Böyle bir çekime izin veren anaokulu anında kapatılmazsa da yuh... Şuursuzluğun en zirvesi. Yahu 3 yaşında çocuklardan bahsediyoruz. O kadar saldım çayıra bir durum var ki böylesine bir videodan sonra özür dilenmesini beklerken bir de üzerine tehdit ediliyorsunuz. Söyleyecek çok söz var ama bakın hala kendimi tutuyorum..." dedi.

İlgili Haberler