Hasan Usta Kebap Neden Tercih Ediliyor?

İlandır...

Ekleme: 26.09.2021 17:16:02 / Güncelleme: 27.09.2021 00:11:05 / Tanıtım
Destek için 

Hasan usta kebap’ın serüveni , Hasan Oral tarafından 1985 yılında ustasının yanında su ve ayran servisi yaparak başladı. Hasan Oral daha çocukluk yıllarında kebapçılık mesleğine olan ilgisi ve sevgisi ile birlikte “HASAN USTA KEBAP” zincir kebap markası olarak adını günümüzde duyurmayı başardı.

Hasan Usta’nın bu azmi ve mesleğine olan aşkı ile günümüzde en çok tercih edilen kebap markalarından bir tanesi oldu. İstanbul ve Adana olmak üzere 3 farklı şubesi bulunan Hasan Usta kebabın İstanbul şubesi Hasan Usta Kebabın kurucu ortaklarından İzzettin Oral tarafından işletilmektedir.Hasan Usta Kebabın Koşuyolun da bulunan şubesine hem etinin lezzeti hem de güler yüzlü ekibi sayesinde hem fenomenlerin hem de ünlü oyuncu ve futbolcuların tercih etmiş olduğu bir marka haline geldi.

Hasan Usta Kebabın Eşsiz Lezzeti’nin Sırrı Ne?

Hasan Usta kebabın tercih edilmesinin en büyük nedeni lezzeti olarak isimlendirilmektedir. Helal kesim ile yapılan adana kebabının lezzeti etinin %100 organik besinler ile beslenen kuzulardan elde edilen kuzu etinden yapılmasıdır. Aşık eden lezzetler üreten hasan usta kebap hem adı hem de lezzeti ile adını duyurmaktadır.

Hasan Usta Kebap Menülerine Nasıl Ulaşabilirim?

Hasan Usta Kebap’ın menülerine hem hasanustakebap.com adresinden hem hasan usta mobil uygulaması üzerinden hem de @izzettin @hasanustakebap, @hasanusta instagram adreslerinden hasan usta kebap güncel fiyatlarına ve menülerine ulaşabilirsiniz.

Hasan Usta Kebap’ın İletişim Bilgileri Nedir?

Hasan Usta kebap’ın İstanbul ve Adana olmak üzere 3 farklı şubesi bulunmaktadır. Hasan Usta Kebaptan sipariş vermek için 021 418 01 01 numaralı paket sipariş hattımızdan siparişinizi oluşturabilirsiniz.