Hilvan Belediyesi mahalle sahasını hizmete açtı

​Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde bir süre önce yapımı tamamlanan mahalle sahası, düzenlenen törenle genç sporseverlerin hizmetine sunuldu.

Ekleme: 21.08.2021 18:40:15 / Güncelleme: 21.08.2021 18:40:15 / Güncel / Şanlıurfa Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Hilvan Belediyesi işbirliğiyle yapımı tamamlanan kırsal Kovancı Mahallesi semt sahası açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Törene, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Belediye Meclisi üyeleri, mahalle muhtarı ve sakinleri ile genç sporseverler katıldı.

Açılış kurdelesini gençlerle birlikte kesen Bayık, "Kovancı Mahallemizdeki sporsever gençlerin talebi üzerine Gençlik ve Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’na sunduğumuz projenin kabul olması sonucu buraya bir semt sahası kazandırdık. Boş zamanlarını sporla değerlendiren gençlerimizin aynı zamanda yakın mahallelerdeki diğer gençlerle bir araya gelip birlik ve beraberlik içinde sportif faaliyetlerle dostluklarını pekiştirmeleri elbette bizim için çok anlamlı bir olaydır. Gençlerimize hayırlı ve uğurlu olsun." dedi. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar