Mardinliler Minia Kudüs tırına yoğun ilgi gösterdi

Yetimler Vakfı ve Filistin Vakfı iş birliğiyle hazırlanan ve içerisinde Mescid-i Aksa maketinin bulunduğu “Minia Kudüs” tırına Mardin halkı yoğun ilgi gösterdi.

Ekleme: 08.07.2021 11:55:21 / Güncelleme: 08.07.2021 12:04:43 / Güncel / Mardin Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

 

Türkiye genelinde farklı illerde vatandaşların ilgisine sunulan Minia Kudüs tırı, Mardin’deki programını tamamladı. Kentte iki gün boyunca halkın ziyaretine açık tutulan Minia Kudüs tırı, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

 

Minia Kudüs tırının Mardin’deki ilk durağı Kızıltepe ilçesi oldu. Buradaki etkinliklerin ardından Artuklu’ya geçen Minia Kudüs tırı, programlarını tamamlamasıyla başka illere doğru yola çıktı.  

Kudüs ve Mescid-i Aksa davasını gönüllerde diri tutmak için Yetimler Vakfı ve Filistin Vakfı'nın iş birliği ile organize edilen Minia Kudüs tırına halkın yoğun ilgi gösterdiğini belirten Yetimler Vakfı Mardin yetkilisi Hadi Çakar, Mardin programına destek veren halka teşekkür etti. 

Hadi Çakar

Minia Kudüs tırını ziyaret eden halkın duygu dolu anlar yaşadığını belirten Çakar, şöyle dedi:

“Mardin’de iki gün boyunca ziyarete açılan Minia Kudüs tırına halkın teveccühü gerçekten fazlaydı. Yetimler Vakfı olarak, Mardin halkına teşekkür ediyoruz. Yüce Allah, bizleri Kudüs’e hizmetkar kılsın. Bugün Mescid-i Aksa’nın maketini gördük ve gezdik. İnşallah en yakın zamanda özgür Kudüs ve Mescid-i Aksa’da buluşur, namaz kılarız. Bir kez daha etkinliğe yoğun ilgi gösteren halkımıza çok teşekkür ediyoruz.” (İLKHA)













Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar