Kaftancıoğlu'nun tekbirlerden ve Siyonistlere yönelik tehditlerden mi rahatsız?

Siyonist işgal rejimi her yıl sözüm ona “Kudüs Günü” olarak kutlama yaptığı Mayıs ayında Mescid-i Aksa’ya yönelik baskı ve saldırılarını artırıyor.

Ekleme: 12.05.2021 12:10:08 / Güncelleme: 13.05.2021 16:23:50 / Güncel
Destek için 

Yusuf Can- Haber Yorum

Mayıs ayı Ramazan’a denk geliyorsa bu saldırılar özellikle katlanıyor ve ne yazık ki Müslümanlara karşı bir soykırım hamlesine dönüşüyor.

Yılda bir kez (O da Mayıs’a veya Ramazan ayına denk gelecek şekilde) kendince bir DENEME yapıp Filistinlilerin ve Dünya Müslümanlarının nabzını yokluyorlar.

Halkı Müslüman olan ülkelerin idarecileri (ekseriyetle) Siyonistlere karşı sessizliğe gömülseler de Müslüman halklar sessiz kalmayı “İmani bir tehlike” olarak gördükleri için sokakları boş bırakmıyorlar.

Aslında 70’li 80’li yıllarda sadece duyarlı Müslümanlar değil SOL kesim de Filistin Davası konusunda oldukça duyarlı davranırdı.

Ne hikmetse geçen zaman içinde Sol kesim Filistin davasına yabancılaşmış ve FKÖ/EL FETİH gibi SESSİZLİĞE gömülmüşler.

Belki de bunun yegane sebebi İSLAMİ KESİMLERİN, Filistin davasına ölümüne omuz vermeleridir.

Şuurlu Müslümanlar bu konuya yoğunlaştıkça 'Solcuyum' diyenler bu konudan uzaklaşıyor.

Türkiyeli Müslümanlar, Siyonist işgal rejiminin önce Mescid-i Aksa- Kudüs’e daha sonra Gazze’ye yönelik gerçekleştirdikleri vahşete tüm güçleriyle tepki gösterirken ne yazık ki kendine LAİK-SOLCU yakıştırması yapan bazı “Arap düşmanı faşistler” ve saf SOLCULUKLA övünen kişiler sokaklardaki kalabalıktan rahatsızlıklarını dile getirdiler.

İslam’a ve Müslümanlara karşı her türlü ittifak içinde yer almayı bir görev addeden Halk TV sokaklardaki protestoları aynen şu ifadelerle veriyor:

“Kısıtlamaya rağmen yüzlerce kişi protesto etmek için sokaklara çıktı…”

Meydanlardaki araba konvoylarına rahatsızlık bildirenlerden biri de CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Tweeter hesabından:

“"An itibariyle Tarlabaşı Bulvarı...Geçtim gaz sıkmayı(-ki olmasın), ceza yazmayı Filistin’li mazlumlara yardımcı olmanın 1. yolunun önce kendi ve toplum sağlığını korumaktan sonra da kurallara uymaktan geçeceğini hatırlatacak 1 tane bile polis, görevli yok." ifadelerine yer veriyor.

Bu kesimlerin tek derdi her zamanki gibi Müslüman halk!

Filistin’de işlenen cinayetlerden vicdanları neden sızlamıyor? Sorusunu geçtik asıl olarak şunu sormak lazım;

-Ey Halk TV, Ey Kaftancıoğlu!

Siz Nevruz Kutlamaları yapan HDP için neden hiçbir şey söylemediniz?

HDP’nin özensiz ve düzensiz bir şekilde gerçekleştirdiği Nevruz etkinliklerinden sonra herkes “Korona vakalarının %100 artacağını" söylüyordu.

Sizden bir ses çıktığını duymadık.

Acaba sizin rahatsız olduğunuz tek konu Müslümanların haykırdığı TEKBİRLER ve SiYONİSTLERE YÖNELİK TEHDİTLER Mİ?

 

İlgili Haberler