Savcı Sayan'dan Deniz Baykal hakkında yeni iddia!

Ağrı Belediye Başkanı Sayan, Deniz Baykal'ın görüntülerinin yayılması ile kendisine “kumpas” yapılmasının ardından ikinci bir operasyonla sağlığıyla oynandığını iddia etti.

Ekleme: 22.03.2021 18:05:54 / Güncelleme: 22.03.2021 18:05:54 / Güncel
Destek için 

24 TV'de yayınlanan programa konuk olan Savcı Sayan, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal hakkında açıklamalarda bulundu.

Hakkındaki kaset skandalı nedeniyle CHP'den uzaklaştırılan Baykal'ın, zamanla tekrar geri dönme emareleri gösterdiğini belirten Sayan, bu defa da ikinci bir operasyonla sağlığı ile oynandığını iddia etti.

Sayan, "Bir diğeri de Sayın Baykal kriz geçirmeden 10-20 gün önce Sayın Erdoğan ile görüşmeye gidecekti, görüşmek istiyordu daha randevu istememişti. Bizi topladı, 'Sayın Erdoğan ile görüşeceğim. Bu ülkenin birlik ve beraberliği için, ülkenin dış politikası için biz birlikte mücadele edeceğiz. Ben aday olursam, adaylığımda bu süreçte bu minvalde gidecek. Milli ve yerli olacağız. Birbirimize düşmanlık, kin, haset beslemeden karşılıklı bir anlayış içerisinde biz bu işi götüreceğiz’ dedi” ifadelerini kullandı.

Bu olaylardan sonra Baykal'ın beyninde pıhtının attığını savunan Sayan, “Ondan sonraki süreci de biliyorum, ailesinden de dinledim. Sağlıklı gittiğine dair şüphelerim var. Ben Sayın Baykal'a operasyon yapıldığı kanaatindeyim. Kim ne derse desin. Şahsi kanaatim” diye konuştu.

Sayan, bu operasyonu kimin yaptığı sorusu üzerine,"Kaset kumpasını yapan kim ise, Türkiye'yi yok etmek isteyen kim ise, PKK'nın uzantılarını besleyen kim ise onlar yaptı" dedi.