Hastanede kadın güvenlik görevlisine yumruklu saldırı kamerada

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ndeki kadın güvenlik görevlisi hasta yakınının yumruklu saldırısına uğradı.

Ekleme: 08.08.2020 21:50:06 / Güncelleme: 08.08.2020 21:51:08 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Olay, öğle saatlerinde Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde meydana geldi.

 

Eedinilen bilgiye göre, acil servis girişinde görev yapan güvenlik görevlisi İnci Kurtoğlu, tedavi gören bir hastayı ziyarete gelen hasta yakınlarına, sadece bir kişinin hastayı ziyareti edebileceğini söyledi.

Coronavirus tedbirleri kapsamında yoğunluğu azaltmak için ziyaretçi kısıtlaması yapıldığını anlatan Kurtoğlu, hasta yakınları ile konuştuğu sırada, yanına gelen E.Ç. isimli bir kadın tokat attı.

Olayın büyümesi üzerine diğer güvenlik görevlileri, kavga eden kadınları ayırdı. Yaşananlar hastanenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Öte yandan olay yerine gelen polis ekipleri E.Ç.'nin ifadesini alırken, güvenlik görevlisi İnci Kurtoğlu ise, saldırgan kadından şikayetçi oldu.

Yaşanan saldırıyı kınayan Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, "Hastanemizde Covid-19 ile mücadele kapsamında, alınan tedbirlere uymak istemeyen hasta yakını tarafından bir güvenlik görevlimiz darp ediliyor. Kameraların da açık olarak ortaya koyduğu bu vicdansız saldırıyı kınıyor ve hukuka havale ediyoruz. Unutmayın tedbirler hepimiz içindir." açıklamasında bulundu. (İLKHA)





Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar