İstanbul’da yaşayan Şanlıurfalı iş adamlarından ihtiyaç sahiplerine yardım

​Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün çağrısı üzerine İstanbul’da yaşayan iş adamları ihtiyaç sahiplerine yardımda bulundu.

Ekleme: 23.04.2020 01:30:09 / Güncelleme: 23.04.2020 06:49:01 / Güncel / Şanlıurfa Haberleri
Destek için 

İstanbul’da yaşayan Şanlıurfalı iş adamları ve sanayiciler tarafından kurulan URSİAD Derneği tarafından, Şanlıurfa’da maddi durumu iyi olmayan aileler için 3 bin 50 adet gıda ve temizlik kolisi gönderildi.

İstanbul’da yaşayan hayırseverlere teşekkür eden Karaköprü Kaymakamı Ufuk Akıl, “İstanbul’daki iş adamlarımız Şanlıurfa’yı bu süreçte yalnız bırakmadılar. 3 binin üzerinde yardım kolisini gönderdiler. Bu yardımları Vefa Sosyal Destek Gurupları ile Büyükşehir Belediyemizin önderliğinde inşallah gerçek hak sahiplerine dağıtacağız. Buradan İstanbul’da yaşayan iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz, Allah hayırlarını kabul etsin.” dedi.

Gerçekleştirilen yardımlardan dolayı tüm iş adamlarına teşekkür eden Beyazgül, “Birlik, beraberlik, dayanışmanın ve yardımlaşmanın olması gerektiği bir zamanda, İstanbul’da URSİAD adı altında teşkilatlanan Şanlıurfalı iş adamlarımız bugün İstanbul’dan Şanlıurfa’ya 3 Bin 50 yardım kolisi göndermişlerdir. Şanlıurfa’mızın buna çok ihtiyacı vardı. İstanbul’dan uzanan el, maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza uzanacak. Aynı şekilde Büyükşehir Belediyemizin önderliğinde gıda yardımı çalışmalarımız uzun zamandır devam ediyor. Böyle bir dönemde İstanbul’daki iş adamlarımızın Şanlıurfa’daki hemşerilerini düşünmesi büyük bir erdemliktir. Allah kazançlarına bereket katsın. Gerçekten gönülden cömertçe davranmışlar. Şanlıurfalılar adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

ÜRSİAD Yardım Sorumlusu Mahmut Yılmaz ise, “ÜRSİAD İstanbul’da kurulan Şanlıurfalı iş adamlarımız ve sanayicilerimizin kurduğu bir dernektir. İstanbul’da hazırlanan yardım malzemelerini valiliğimiz ve Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte hak sahiplerine dağıtacağız.” dedi. (İLKHA)