Maskeli soyguncu vurularak hayatını kaybetti

Gaziantep'te, gasp ettiği kişiyi silahla yaralayan kar maskeli kişi, para dolu çanta ile kaçmaya çalışırken mağdurun kardeşi tarafından tabancayla ateş açılması sonucu öldürüldü.

Ekleme: 16.01.2020 11:05:07 / Güncelleme: 16.01.2020 11:06:49 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

Olay, Şehitkâmil ilçesi Atatürk Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, Gaziantep Ticaret ve Endüstri Merkezi'nde (GATEM) toptancılık yapan Cemil H. iş yerinden, bir miktar paranın bulunduğu çantayı alarak kardeşi Ramazan H. ile otomobille eve doğru yola çıktı.

Ramazan ve Cemil H. otomobillerini evlerinin garajına park ettikleri sırada, kar maskeli 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Elindeki silahın kabzasıyla Cemil H'nin kafasına vurarak yaralayan şüpheli, para dolu çantayı alarak kaçmaya başladı. Bu sırada ağabeyini yerde gören Ramazan H. tabancasıyla şüpheliye ateş etti. Tabancayla vurulan şahıs ağır yaralanırken, diğer şüpheli ise olay yerinden kaçtı.

Haber verilmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan şüpheli S.Ş, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla, Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan şüpheli, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Saldırıda yaralanan ve sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılan Cemil H'nin ise sağlık durumunun iyi olduğu ve kardeşi Ramazan H'nin de gözaltına alındığı bildirildi.

Olayın ardından kaçan ve ismi öğrenilemeyen diğer şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)