APTAmiL'den skandal ÖNERİ!

Aptamil adlı bebek maması firması internet sitesinden yayınladığı skandal makale ile anne ve babalara çocuklarını cinsiyetsiz yetiştirme çağrısı yaptı.

Ekleme: 13.12.2019 10:39:43 / Güncelleme: 13.12.2019 10:39:43 / Güncel
Destek için 

HABER MERKEZİ

Sapkın bazı sivil toplum örgütleri tarafından meşrulaştırılmaya çalışılan cinsiyetsiz birey anlayışına bir destek de dünyaca ünlü Aptamil adlı mama firmasından geldi. Aptamil'in internet sitesinden yayınladığı makalede bebeği cinsiyet kalıplarına sokmamanın ilk yolu renklerin kategorize edilmemesi olarak tarif edilirken, bilimsel gerçekmiş gibi sunulan yazıda aileler LGBT tuzağına çekiliyor. Ünlü marka erkek çocuklarına kız bebek alınmasını, kız çocuklarına da erkek çocuk oyuncakları alınmasını önerdi. Bebek maması Aptamil‘in sitesinde, anne ve babalara yönelik "Bebeğinizi cinsiyet kalıplarına sokmadan yetiştirin" başlıklı bir yazı yayımlandı. Yazıda ebeveynlere çocuklarını cinsiyet kalıplarına sokmadan yetiştirmeleri öğütlenmesi büyük tepkilere neden oldu. Sosyal medyada tepki çeken yazı #AptamilBoykot etiketiyle Türkiye gündemine girdi.

SOSYAL MEDYADAKİ TEPKİLERDEN BAZILARI ŞÖYLE;

Tesettür Seferberliği Platformu (TeSSeP)

Mama firması Aptamil Çocuk gelişimiyle ilgili bilgi paylaştığı sitede şimdide cinsi sapkınlık propagandası yapıyor. Bizim muhafazakâr iktidar ise halen İstanbul sözleşmesiyle kadın haklarını koruduklarını iddia ediyor.

Ahmet Şimşirgil

Aptamil kızınızı erkek, oğlunuzu kız gibi yetiştirin diyor... Yarın da birbirleri ile evlensin derler.

Araba alın! Yarış sürücüsü yapın! Derken baskı kurmuyor musun? Sana ne!!!

Ufuk Coşkun

Aptamil firması çocuklarınızı cinsiyetsiz yetiştirin diyor! Aileler bu korkunç öneriye umarım kulak asmazlar.

Sabri İŞBİLEN

Aptamil hem LGBT'ye hem de çocuk istismarına destek veriyor. Çocuklarımızı bu firmadan ve ürünlerinden uzak tutmalıyız.

Av. Muharrem BALCI

Aptamil marka bebek mamasının tavsiyesi! Mama ile LGBT’nin ne ilgisi var? Demeyin, Çok ilgisi var.

Bu bir politik projedir ve insanlığı belli bir zümrenin yönetimine hazırlar. Onları efendi, sizi köle yapar.

Selâmi Haktan

Aptamil bebek mamasının sitesinde, ebeveynlere çocuklarını cinsiyet kalıplarına sokmadan yetiştirmeleri öğütleniyor, LGBT tuzağına zemin hazırlanıyor. Nesilleri bozma projesi hiç bu kadar pervasızlaşmamıştı. Bu zihniyetle mücadele etmek hepimizin boynunun borcu.