Nakliye hizmeti alınacaktır

Ceylanpınar'da nakliye hizmet alımı ihalesi yapılacak

Ekleme: 01.07.2019 16:58:07 / Güncelleme: 01.07.2019 16:58:40 / Güncel
Destek için 

İlan Metni
İLAN
CEYLANPINAR TARIM İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN
Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğünce 2019 Yılı 1. Ürün Ayçiçeği, Tohumluk Yonca ve Soya Hasat İşi ve Mahsül Nakliyesi Hizmet Alımı işi ihalesi yaptırılacaktır.
İhaleye ait şartname Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğü’nde görülebilir. İstekliler (KDV Dahil), 250,00 TL bedelle ihale dokümanını İşletmemizden satın alabilirler.
İhale kapalı zarf usulü ile yapılacak olup, İstekliler, teklif ettikleri bedelin% 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Teklif edilen toplam bedelin % 3’ünden az oranda geçici teminat veren isteklilerin teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır. Kesin teminat ihale tutarının % 6’sı oranında olacaktır.
İhale 11.07.2019 Perşembe günü saat 14.00’da kapalı zarf usulü ile İşletmemiz Alım – Satım ve İhale Komisyonu huzurunda merkez işletmemiz idare binası toplantı salonunda yapılacaktır. Teklif mektuplarının kapalı zarf içerisinde Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğü Genel Evrak Servisi’ne teslim edilmiş olması gerekmektedir.
Birinci ihaleye iştirak eden olmaması veya fiyatların uygun görülmemesi halinde 18/07/2019 tarihinde saat 14.00’da ikinci ihale yapılacaktır.
İhale saatinden sonra verilen teklifler dikkate alınmaz.
İhale konusu iş 4 (dört) parti halinde ihale edilmiş olup; ihaleye iştirak edecek istekliler bir parti için teklif verebilecekleri gibi diledikleri sayıda parti için de teklif verebilirler.
Bu ihale 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 3/g maddesi gereğince istisna kapsamında olup, ihale TİGEM Alım-Satım ve İhale Yönetmeliği esaslarında yapılmaktadır.

Ayrıntılar için tiklayınız