Mevlid-i Nebi programına katılan çocuklar duygularını paylaştı

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Yenikapı'da gerçekleştirilen "Cihad Önderi Hazreti Muhammed" temalı Mevlid-i Nebi programına farklı illerden katılan çocuklar, çok heyecanlı olduklarını ifade ettiler.

Ekleme: 06.05.2024 10:25:04 / Güncelleme: 06.05.2024 10:25:36 / Röportaj / İstanbul Haberleri
Destek için 

Aileleriyle birlikte Peygamber Efendimizin anlatılması ve anlaşılması adına düzenlenen Mevlid-i Nebi etkinliğine katılan çocuklar, yaşadıkları mutluluk ve heyecanı İLKHA muhabirine anlattı.

Peygamber Efendimizin doğum gününü kutlamak için Yenikapı'ya geldiğini belirten Muhammed Mehdi Yalçın, Peygamberimizin İslam için her şeyi yaptığını söyledi.

Etkinliğe Bursa'dan katılan Muhammed Mursi Aslım, "Bugün bizim için çok değerli bir gün peygamberimizin yıldönümü Allah bizlere bu yıl da katılmayı nasip etti bu yüzden çok mutluyum." dedi.

Ankara'dan gelen Muhammed Furkan Alpsoy ise "Daha önce katılmadım buradaki duygu çok güzel insanların gelmesi çok güzel peygamber efendimizin doğum gününün kutlanması çok güzel benim için hoş bir şey… Bu yüzden çok heyecanlıyım." diye konuştu.

Mevlid-i Nebi etkinliğine ilk defam katıldığını ve bu sebeple çok heyecanlı olduğunu ifade eden İdris Aydın, herkesin böyle güzel etkinliklere katılması gerektiğini tavsiye etti.

Etkinlikten duyduğu mutluluk ve heyecanı aktaran Ahmet Mecit, "Her yıl bu etkinlikler oluyor. Çok heyecanlıyız… Peygamber Efendimizin adını anıyoruz. Çok güzel bir etkinlik, her yıl gelmek isterim." şeklinde konuştu.

Daha önceden düzenlenen Mevlid-i Nebi etkinliklerine de katıldığını söyleyen Hüseyin Eymen Seyidoğlu, "Burada Peygamber Efendimizin hayatını anıyoruz. Daha önce de geldim. Çok heyecanlı ve iyi bir etkinlik." dedi.

Çocuklardan Eyüp Ensar Gökhan da daha önce de Mevlid-i Nebi etkinliğine katıldığını, böylesi güzel programlara her yıl katılmak istediğini ifade etti. (İLKHA)

İlgili Galeriler