Nasır Hastanesi'nde yeni toplu mezar bulunmuştu: Hamas'tan açıklama

Gazze'deki Nasır Hastanesi'nin avlusunda 190 cesedin gömülü olduğu toplu mezar bulunmuştu. Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas'tan açıklama geldi.

Ekleme: 21.04.2024 13:59:20 / Güncelleme: 21.04.2024 14:33:50 / Dünya
Destek için 

HAMZA DURMAZ-    Hamas'tan yapılan açıklamada, ''Nasır Tıp Kompleksi'nde ortaya çıkarılan yeni toplu mezar, kompleksin avlularının toprağı altına soğukkanlılıkla infaz edilen ve askeri buldozerlerle gömülen farklı yaşlardaki elliden fazla şehidin naaşlarını içermektedir. Özellikle hastane avlularında bulunan toplu mezarların çoğu; Siyonist işgal ordusunun işlediği suç ve zulümlerin boyutunu bir kez daha teyit ediyor ve faşist işgal ordusunun Gazze Şeridi'ndeki bölgelerden çekilmesinin ardından hâlâ kayıp olan binlerce Filistinlinin akıbetine ilişkin soru işaretlerine neden oluyor. 

Bu suç ordusunun işlediği korkunç suçlar ve silahsız sivillerin, çocukların, kadınların ve yaşlıların hastanelerde, merkezlerde, barınaklarda ve yerinden edilme çadırlarında ve yerleşim mahallelerinde toplu katliamları; sınırsız siyasi ve askeri destek ve örtbas olmasaydı devam etmezdi.  Bu destek ABD Başkanı Biden'in yönetimi tarafından, halkımıza karşı imha savaşını altı aydan fazla sürdürmesini sağlayan bu faşist varlığa verildi.'' denildi. 

Etiketler: