Siyonist destekçisi markayı protesto eden ilkokul öğrencilerine anlamlı destek

İstanbul Ümraniye'de bulunan bir ilkokulda siyonist rejim destekçisi "Algida" arabasını protesto eden minik öğrencilere, Baniddo dondurmaları kayıtsız kalamadı. Protestonun yapıldığı okuldaki öğrencilere ücretsiz dondurma göndereceğini duyuran firma, Siyonist mallarına boykot hususunda duyarlılığı arttırmayı amaçladığını açıkladı.

Ekleme: 20.04.2024 13:18:56 / Güncelleme: 20.04.2024 15:02:17 / Güncel
Destek için 

Doğruhaber - Mesut Tunce

Baniddo Dondurmaları’nın sahibi Yahya Ezer, siyonist rejimin Gazze'de uyguladığı soykırıma koşulsuz destek veren bir dondurma firmasına karşı protesto gösterisinde bulunan öğrenciler için, okula ücretsiz dondurma göndereceklerini duyurdu.

Boykotun yapıldığı ilk okul öğrencileri arasında sevinçle karşılanan haber, siyonist mallarına karşı uygulanan boykota yeni bir ivme kazandırması açısından da anlamlı bulundu.

Ne olmuştu?

Dün, İstanbul Ümraniye'de bulunan Mehmet Ali Yılmaz İlkokulu öğrencileri kantine ürün getirmek için okul bahçesine gelen  soykırım destekçisi "Algida" markasına ait arıcı protesto etmiş ve bu eylemleriyle kamuoyunun beğenisini kazanmışlardı.

Soykırım destekçisi markayı protesto eden öğrencilerden Ömer Asaf: “Onlara verilen para Filistin’e bomba oluyor.” diyerek, toplumsal bilinçlenme anlamında çocukların bir çok yetişkinden önde olduğunu göstermişti.