İşgal rejimi Şam'da İranlı komutanı öldürmüştü: Kassam'dan taziye mesajı!

İşgal rejimi Suriye'nin başkenti Şam'da İran'ın konsolosluk binasını vurması sonucu en az 8 kişi hayatını kaybetti. Yaşamını yitirenler arasında İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü'nde üst düzey komutan olan Tuğgeneral Muhammed Rıza Zahedi de var. Kassam Tugayları taziye mesajı yayınladı.

Ekleme: 02.04.2024 17:55:11 / Güncelleme: 02.04.2024 18:52:14 / Dünya
Destek için 

HAMZA DURMAZ-   İşgal rejimi Suriye'nin başkenti Şam'da İran'ın konsolosluk binasını vurması sonucu en az 8 kişi hayatını kaybetti.

Yaşamını yitirenler arasında İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü'nde üst düzey komutan olan Tuğgeneral Muhammed Rıza Zahedi de var. Kassam Tugayları taziye mesajı yayınladı.

Mesajda ''İslam ve Arap milleti, şehit, büyük lider Muhammed Rıza Zahedi'nin ve dün Suriye'nin başkenti Şam'a Siyonistlerin hain bombardımanında Kudüs yolunda şehit olan kardeşlerin yasını tutuyoruz. 

Biz El Kassam Tugayları olarak bu korkakça suikastı kınıyoruz; Şehit Zahedi'nin  uzun yıllardır Siyonist işgale karşı direniş cephesinin inşasında ve Aksa Tufanında üstlendiği büyük rolü takdir ediyoruz.'' denildi. 

Etiketler: