Beylikdüzü'nde uyuşturucu ve silah operasyonu

Beylikdüzü'nde düzenlenen operasyonda bir şüpheli yakalanırken, yapılan aramalarda uyuşturucu madde ve suikast tabancası ele geçirildi.

Ekleme: 25.03.2024 09:59:24 / Güncelleme: 25.03.2024 09:59:56 / Güncel
Destek için 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Barış Mahallesi'nde uyuşturucu madde ve silah ticareti yaptığı belirlenen şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma yaptı.

Şüphelinin zula olarak kullandığı Ada Çiftliği Caddesi'ndeki ikamet adresine 23 Mart'ta operasyon düzenleyen ekipler, şüpheli M.N.F'yi yakaladı.

Adreste ve şahsın kullandığı araç içerisinde yapılan aramalarda; 470 gram Esrar, 663 extacy hap, 392 Sentetik ecza, 10 gram kokain, 2 hassas terazi, 1 tabanca, 1 kalem şeklinde suikast tabancası, 5 fişek ve uyuşturucu madde paketlemede kullanılan çok sayıda kilitli şeffaf poşet ele geçirildi.

Şahsın yapılan sorgulamasında; ele geçirilen suikast silahını farklı silahlara merakı olduğu ve ticaretini yapmak istediği için satın aldığı öğrenildi.

Ayrıca şahsın ''uyuşturucu madde ticareti, uyuşturucu madde kullanmak, ateşli silahlar kanununa muhalefet'' suçlarından çok sayıda suç kaydı olduğu tespit edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından dün adli makamlara sevk edilen M.N.F., ''Narkotik madde ticareti, 6136 SKM'' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: AA