BESO Başkanı Çiftçi: Her bütçeye uygun fiyatlar belirlendi

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, erkek berber, kadın kuaför ve güzellik salonlarının fiyat listelerinin belirlenmesi hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

Ekleme: 18.03.2024 10:45:06 / Güncelleme: 18.03.2024 10:46:18 / Güncel / Batman Haberleri
Destek için 

Erkek berber, kadın kuaför ve güzellik salonlarının fiyat listelerinin belirlenmesi sonrasında konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çiftçi, erkek berber, kadın kuaför ve güzellik salonlarının fiyat tarifelerinin düzenlemesi için aylardır çalışma yürüttüklerini, hem vatandaştan hem de esnaftan gelen talepler üzerine listelerin hazırladığını belirtti.

Çiftçi, "Hem vatandaşların hem de sektör temsilcilerimizin fiyat listelerinde bir düzen olması istekleri üzerine yaptığımız toplantı ve istişareler sonucunda üyelerimizin masraflarını göz önünde bulundurarak ve çevre illerdeki sektör temsilcilerinden de güncel fiyat listelerini alarak belirlenen fiyat listeleri A-B-C sınıfı olacak şekilde yürürlüğe girmiştir." dedi.

Fiyat listelerinin belirlenmesi çalışmasını yaparken hem vatandaşların hem de esnafın durumunu göz önünde bulundurarak her bütçeye uygun fiyat belirlenmesi için hassas bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Çiftçi, "Üst komisyonlardan, tarife komisyonundan geçer onaylandıktan sonra biz bunu esnafımıza dağıtmaya başlarız. Böylece hem esnafımız ne alacağını bilecek hem de vatandaşlar resmi olarak hangi işleme ne ödeyeceğini görecektir." diye konuştu. (İLKHA)