Siyonist işgalci Netanyahu'nun Refah'a saldırı planını onaylamasına tepki!

Birleşmiş Milletler (BM), siyonist işgalci Binyamin Netanyahu'nun Gazze'nin güneyindeki Refah'a saldırı planını onaylamasına ilişkin olarak, bu operasyonun Gazze halkı ve insani yardım operasyonları için feci sonuçları olabileceği uyarısı yaptı.

Ekleme: 15.03.2024 22:17:42 / Güncelleme: 15.03.2024 22:18:29 / Dünya
Destek için 

Birleşmiş Milletler (BM), siyonistlerin sözde başbakanı Netanyahu'nun, Gazze'nin güneyindeki Refah'a saldırı planını onaylamasına ilişkin, "Refah'a yönelik kara operasyonunun Gazze halkı ve insani yardım operasyonları için feci sonuçları olur." uyarısında bulundu.

BM Sözcüsü Stephane Dujarric, Netanyahu'nun Refah'a saldırı planını onaylamasının, son derece endişe verici olduğunu belirterek, "Refah'a yönelik kara operasyonunun Gazze halkı ve insani yardım operasyonları için feci sonuçları olur." dedi ve bunun engellenmesini umduklarını belirtti.

Siyonist rejim sözde Başbakanlık Basın Ofisi, Netanyahu'nun, ordusunun Gazze'nin güneyindeki Refah'a saldırı planını onayladığını duyurmuş "Ordu, operasyona ve (sivil) nüfusu tahliye etmeye hazırlanıyor." denilmişti.