BBP lideri Destici'den CHP'ye 'para sayma' tepkisi

Büyük Birlik Partisi BBP Genel Başkanı Destici, CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen para sayma görüntüleri üzerinden CHP'yi eleştirdi.

Ekleme: 13.03.2024 10:22:09 / Güncelleme: 13.03.2024 10:22:09 / Güncel
Destek için 

CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen ve sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntülerine ilişkin Destici, şunları kaydetti:

"Sosyal medyada, haberlerde efendim paralar, deste deste bir il başkanlığı binasında... Şimdi belediye oradan karıştırılıyor, öbürü buradan. Şimdi kimse de çıkıyor doğruca, dürüstçe açıklamada bulunamıyor. Neden? Çünkü ortada bir şey var, ortada para var. Yani böyle deste deste yapılmış, kule yapılmış paralar var ve bu paraların İstanbul Belediyesi, CHP İl Başkanlığı arasında bir ilişkinin sonucu ortaya çıktığı söyleniyor. Elbette bu bir iddia, bunu ortaya çıkaracak olan savcılarımızdır. Biz istiyoruz ki devletin ve milletin bir kuruşuna kim el sürerse o el kırılmalı. Devletin parası, milletin parası, devletin kasasına, milletin hizmetine sunulmalıdır. Hukuk gereğini yapmalıdır, kim yaparsa yapsın, yolsuzluğa, hırsızlığa, kim bulaşırsa bulaşsın, ondan hesabı mutlaka ama mutlaka sorulmalıdır."

Etiketler: