Ümit Özdağ HÜDA PAR adayını yalanlarla hedef aldı! Bakın sonuç ne çıktı

Sık sık yaptığı ırkçı açıklamalarla gündeme tutunmaya çalışan Özdağ, Şeyh Said'e yapılan hakarete tepki gösteren HÜDA PAR adayını hazmedemeyip yalan ve iftiralarla hedef aldı.

Ekleme: 12.03.2024 11:36:35 / Güncelleme: 12.03.2024 11:38:16 / Güncel
Destek için 

Mehmet Bozdaş - Doğruhaber 

Ülkede kaos ve faşizmin öncülüğünü üstlenerek mülteci düşmanlığını körükleyen Özdağ, bir kez daha HÜDA PAR'ı hedef aldı. 

Zafer Partili aday seçim çalışması adı altında provakasyon yaptı!

Zafer Partisi'nin ırkçı ve iftira dolu politikası devam ediyor.

Tekirdağ'ın Kapaklı İlçesinde  dün Zafer Partili ilçe belediye başkan adayı Kürşat Kağan Demirel ve il başkanı Fatih Altıntaş semt pazarında seçim çalışması adı altında alçakça bir provokasyon gerçekleştirerek Şehid Şeyh Said'e yönelik ağza alınmayacak hakaretlerde bulundular.

Irkçı Ümit Özdağ HÜDAPAR adayına iftira attı! Gerçek ortaya çıktı!

 Ümit Özdağ konuya dair X hesabından yalan ve iftira dolu bir paylaşımda bulundu.

Zafer Partililerin hadsiz provokasyonundan sonra, konuya dair HÜDA PAR'ın Kapaklı belediye başkan adayı Veysi Güngör'ün kendi il başkanlarını telefonla arayarak küfrettiğini söyleyen Özdağ: "Kısa bir süre sonra Tekirdağ il başkanımız tanımadığı bir numaradan aranmıştır. Telefon eden kişi, “Ben kapaklı HÜDA-PAR adayı Veysi Güngör. Siz. Şeyh sait hain diyemezsiniz” diyerekten kendisine yakışan çok ağır küfürler etmiştir." dedi.

Irkçı Özdağ aynı zamanda, HÜDA PAR adayı hakkında suç duyurusunda bulunduklarını belirtti. 

Veysi Güngör: "Aradım tepki gösterdim ama küfür ve hakaret etmedim"

Konuyla alakalı muhabirimize açıklamada bulunan HÜDA PAR Kapaklı Belediye Başkan Adayı Güngör,  “Zafer Partililer seçim aracını pazarın başına getirip 'şeyh said teröristtir' 'şeyh said vatan hainidir' söylediklerini duydum ama oradan gitmişlerdi, bende aradım sizin bunları söylemeye hakkınız yok dedikçe o söylemlerine devam ediyordu. Ben küfür etmedim sadece yüksek tonla kızdım, küfür ve hakaretvari söylemlerde bulunmadım Neye dayanarak bu tür söylemleri kullanıyorsunuz dedim. Madem bizim için değerli olan bir önderimiz için bu tür hakaretlerde bulunup ona terörist diyorsunuz o halde terörist sizsiniz dedim.” diye açıklamalarda bulundu.

Zafer Partisinin ırkçı Genel Başkanı Ümit Özdağ, dedesinin yaptığı kötülüklerle övünerek babasının bayrağı devralıp darbe yaptığını unutmuş gibi rakiplerine en adi yöntemleri kullanarak sataşmaya devam ediyor.