Adıyaman'da uyuşturucu satıcılığı suçundan 2 kişi tutuklandı

Adıyaman'da uyuşturucu satıcısı kişilere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 kişi, sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ekleme: 11.03.2024 14:30:08 / Güncelleme: 11.03.2024 14:30:08 / Güncel / Adıyaman Haberleri
Destek için 

Konuya ilişkin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Adıyaman Kahta Cumhuriyet Başsavcılığı ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz koordinesinde Kahta Narkotik Büro Amirliğimiz ekiplerince 09.03.2024 günü baba, oğul olarak bilinen,  İstanbul ve diğer şehirlerden uyuşturucu maddeleri Kahta ilçesine naklederek, kurdukları örgüt bağlamında torbacılar vasıtasıyla uyuşturucu dağıtımı yapan, Kahta ilçesinde ana dağıtıcı olan ve kolluk görevlilerinin takibini engellemek amacıyla ikamet çevresinde kayıt almayan kamera ile çevrili  R.A ve V.A isimli şüpheli şahıslar yakalandı." ifadelerine yer verildi.

Yakalanan şahıslarla ilgili bilgilerin de yer aldığı açıklamada, "R.A isimli şahsa yapılan GBT sorgulamalarında çeşitli suçlardan kayıtları olduğu tespit edilmiş olup, yapılan ikamet ve araç aramalarında 16.72 gram sentetik kannabinoid (bonzai), suçtan elde edildiği değerlendirilen 50 bin 520 lira nakit para, 1 adet  hassas terazi ele geçirildi. Şüpheli şahıslar hakkında gerekli işlemler yapılarak 10.03.2024 günü adliyeye çıkarılmış, iki şahısta tutuklanarak cezaevine sevki sağlanmıştır." ifadeleri kullanıldı. (İLKHA)