Umut Kervanı Cizre'de onlarca aileye Ramazan yardımı ulaştırdı

Umut Kervanı ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak üzere ‘Ramazan Umut Olsun’ sloganıyla  hazırladığı gıda paketlerinin dağıtımını yaptı.

Ekleme: 10.03.2024 18:50:07 / Güncelleme: 10.03.2024 19:24:48 / Güncel / Şırnak Haberleri
Destek için 

Muhtaçlar ile zenginler arasında köprü vazifesi gören Cizre Umut Kervanı Derneği, kentteki yardıma muhtaçlara kardeşlik elini uzatmaya devam ediyor.

 Ramazan ayı öncesinde kendilerine yardım başvurusunda bulunan binlerce yardıma muhtaç aileye ulaşmanın gayreti içerisinde olan Cizre Umut Kervanı hayırseverlere seslendi.

" Ramazan umut olsun” sloganıyla başlattıkları yardım çalışmaları hakkında bilgi veren Cizre Umut Kervanı Başkanı Servet Adlım, Müslümanların Ramazan ayını tebrik ederek, on bir ayın sultanı Ramazan’ın gelmesiyle yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini söyledi.

Ramazan ayı boyunca hayırseverlerden gelen yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracaklarının altını belirten Dernek Başkanı Servet Adlım, şunları söyledi:

Bugün itibariyle ramazan ayı çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Hayırseverlerin bize bağışta bulundukları ayni ve nakdi yardımları, gıda kolisi olarak yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık. Ramazan ayı içerisinde yardımlarımız devam edecektir. Daha fazla yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşmak için hayırseverlerin yardımlarını bekliyoruz. Allah şimdiden yapılacak yardımları kabul etsin.” dedi. (İLKHA)