HÜDA PAR Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Çevik'ten sanayi esnafına ziyaret

HÜDA PAR Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Çevik, HÜDA PAR Artuklu Belediye Başkan adayı Abdurrahim Dengiz ile birlikte İstasyon Mahallesi'nde bulunan sanayi esnafını ziyaret etti.

Ekleme: 10.03.2024 12:55:04 / Güncelleme: 10.03.2024 13:03:06 / Güncel / Mardin Haberleri
Destek için 

Dürüst siyaset gerçek adalet ilkesi çerçevesinde seçim çalışmaları kapsamında HÜDA PAR Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Çevik, ziyaretlerine devam ediyor.

Gerçekleştirdiği ziyaret esnasında esnafın sorun ve şikayetlerini dinleyen Çevik, Allah'ın izniyle hizmet noktasında geri kalmış her memleketin her köşesini ıslah etme noktasında çalışacakları sözünü vererek bu görevi herksin destekleriyle olabileceğini belirtti.

Esnafların gerçek hizmete ve adilane bir hizmete talip olduklarına dikkat çeken Çevik, "Artuklu ilçemize bağlı İstasyon Mahallesinin sanayi bölgesinde kıymetli değerli esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnaflarımıza HÜDA PAR'ın projelerinden, vaatlerinden, HÜDA PAR'ın plan ve programından, dürüst siyaset gerçek adalet ilkeleri çerçevesinde geniş anlatımlarda bulunduk. Esnaflarımıza huzurlu ve güvenli şehirlerin bizimle olabileceğini, hizmetsizliğin, yanlış gidişatın, olumsuzlukların bu toplumun kaderi olmadığını bu minvalde değerli kardeşlerimizle hasbihal ettik. Esnaflarımız da gerçek hizmete ve adilane bir hizmete talip olduklarını belirttiler. Eksiklik ve noksanlık noktasında HÜDA PAR'ın bu işin üstesinden gelebileceğini kendileri de belirttiler. Bizler de kardeşlerimizin bizi tercih etmeleri halinde bizim de onların hizmetine talip olacağımızı ve belediyelere emanet gözüyle bakacağımızı ve bunun hesabını Allah'a verecek şekilde yapacağımızı söyledik. Bir kuruşun içinde dahi o ilin genelinde yaşayan bütün insanlarımızın hukukunun olduğunu kardeşlerimize anlattık." şeklinde konuştu.

Seçimden sonra esnaf ve halkın verecekleri destekleriyle büyük hizmetler başaracaklarını aktaran Çevik, "Kardeşlerimiz de bu konuda memnuniyetlerini dile getirdiler. Kısmi olarak yapılan hizmetlerden, kamu mallarına yapılan yanlış uygulamalardan dolayı şikayetlerini dile getirdiler. Bizler de inşallah bunun üstesinden gelebileceğimizi ifade ettik. İnşallah bu konuda 31 Mart'ta kardeşlerimiz bizi tercih ederlerse 1 Nisan itibariyle hiç vakit kaybetmeden kardeşlerimizin hizmetinde olacak, adil ve gerçek hizmetin nasıl yapılacağını bütün toplumumuz şahitlik edecektir inşallah." dedi.

HÜDA PAR Artuklu Belediye Başkan adayı Dengiz ise sanayi esnafı ziyeretlerinde edindikleri izlenimleri aktararak; Mardin'de fazla bir hizmetin yapılmadığını, Allah'ın izniyle 31 Mart'tan sonra bu görevin kendilerine teslim edilmesi halinde topluma hizmet etmek için büyük gayret sarf edeceklerinin altını çizdi. (İLKHA)

İlgili Galeriler