Fenerbahçe-Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında bu akşam sahasında Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Peki, Fenerbahçe-Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Ekleme: 10.03.2024 12:29:30 / Güncelleme: 10.03.2024 12:29:30 / Güncel
Destek için 

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe sahasında Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Peki, Fenerbahçe-Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

FENERBAHÇE-PENDİKSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında bu akşam sahasında Siltaş Yapı Pendikspor ile karşılaşacak.

Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Kadir Sağlam yönetecek.

Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE'DE 5  EKSİK

Sarı-lacivertlilerde 4 sarı kart görerek cezalı duruma düşen İsmail Yüksek'in yanı sıra sakatlıkları bulunan Rodrigo Becao, Joshua King, İrfan Can Kahveci ve Çağlar Söyüncü zorlu müsabakada forma giyemeyecek.

Bu isimlerin yanı sıra Union Saint-Gilloise karşısında ağrıları nedeniyle kadroya alınmayan Leonardo Bonucci'nin durumuna maç saatinde teknik heyet karar verecek.

Fenerbahçe, ligde bu sezon evinde 14 maça çıktı. Sarı-lacivertliler, 10 müsabakada galibiyet alırken, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşadı. İsmail Kartal'ın öğrencileri, iç sahada ayrıca rakip filelere 40 gol gönderdi. Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi'nde de sahasındaki 6 maçta 6 galibiyet elde etti..

Etiketler: