HÜDA PAR'dan Özgür Özel'in iftiralarına sert yanıt: CHP, bu milletin başına gelen en büyük musibettir

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in HÜDA PAR'a yönelik çirkin iftiralarına sert sözlerle yanıt verdi.

Ekleme: 06.03.2024 18:44:56 / Güncelleme: 06.03.2024 19:14:13 / Güncel
Destek için 

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in HÜDA PAR'a yönelik çirkin iftiralarına sert sözlerle yanıt verdi.

Tanrıkulu, ''Bu seçim HÜDA PAR'la Kemalistler arasında geçecek'' diyen CHP'li Özel'e verdiği yanıtta şu ifadeleri kullandı. 

''Ey geçici genel başkan! Bizim tarihimizde kasetçilik yoktur, kadınları taciz furyası hiç yoktur.

Genel başkanını arkadan hançerledikten sonra arkasından timsah gözyaşları dökmek de yoktur. HÜDA PAR'ın tarihinde evladı babasının gözleri önünde asmak yoktur. Tarihimizde halk şapka takmıyor diye şehirleri topa tutmak yoktur. 

Bizim tarihimizde mağaraya sığınan kadın ve çocukları zehirli gazlarla  katletmek yoktur. Bizim tarihimizde  Dersim katliamı, Zilan katliamı yoktur.  Bizim aramızda Kürtler pis kokuyor diyen vekiller yoktur.  Olamaz ve barınamaz. 

Bizim tarihimizde ezan düşmanlığı, Kur'an düşmanlığı yoktur. Camileri ahıra çevirmek yoktur. Bizim tarihimizde halkın kılık kıyafetiyle uğraşmak yoktur. Eğitim kurumlarımızda ikna odaları yoktur. Bizim tarihimizde varlık vergisi adı altında gayrımüslimlerin mallarına çökmek yoktur. 

Bizim tarihimizde emekçilere namus ve şeref sözü verip seçimden sonra on binlerce emekçiyi kapı dışarı etmek yoktur. Ama CHP'nin tarihinde bunların hepsi var.  Hatta fazlası var. 

CHP tarihi, katliamlar tarihidir. CHP, bu milletin başına gelen en büyük musibettir. Aziz milletimiz bu ihanetlerinizi bildiği için sizi iktidara getirmiyor ve bir daha asla da bu ülkenin iktidarını elinize vermeyecektir. 

Sayın geçici genel başkan!

şunu unutmayın evi camdan olan başkasının evine taş atmamalıdır. Halkımızın alın teriyle inşa ettiği HÜDA PAR'a iftira atarken evinizin camdan olduğunu unutmayın. 

Sermayesi buz olanın korkusu güneştendir. HÜDA PAR’ın güneşi buzdan sermayenizi eritecektir.

Bu seçim kimler arasında olacak biliyor musunuz? Vatanını ve malını siyonist işgale karşı savunan Filistin'in direnişine terörist diyerek on binlerce kadın ve çocuğu vahşice katleden terör şebekesi İsrail'in safında yer alanlar ile mazlum Filistin halkının safında yer alanlar arasında  gerçekleşecek. 

Bu seçim Sam amcasına bahşiş karşılığında uşaklık edenlerle emperyalizme kafa tutanlar arasında geçecek. 

Ey CHP'nin geçici genel başkanı!

HÜDA PAR'a çamur atarak kifayetsizliğini ve beceriksizliğini örtemezsin. Kendi kendine alkış tutman da sonucu değiştirmez. Buradan CHP'ye oy vermiş olan değerli vatandaşlarıma da seslenmek istiyorum:

Hiçbir siyaset üretmeyen CHP yönetimi kendi çapsızlığının üzerini örtmek için kalıplaşmış ideolojik önyargılar üzerinden sizleri tahrik edip aldatmaya çalışıyor. Yalan ve iftira siyasetiyle kendi seçmenin manipüle eden CHP yönetimi en büyük kötülüğü aslında sizlere yapmaktadır. 

Biz diyoruz ki, gelin HÜDA PAR'ı HÜDA PAR'dan öğrenin. Siyasetlerini yalan ve iftira üzerine kuranlara prim vermeyin. Adil yarınları inşa etmek için gelin bu sefer HÜDA PAR deyin.''

 

Etiketler: