Mardin Valiliğinden balkondan düşen anne ve çocukları hakkında açıklama

Mardin Valiliği, Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde balkondan düşmek üzere olan görme engelli çocuğunu kurtarmak isteyen annenin, kucağındaki diğer engelli çocukla birlikte 6. kattan düşmesi olayı ile ilgili açıklama yaptı.

Ekleme: 06.03.2024 18:30:05 / Güncelleme: 06.03.2024 18:39:39 / Güncel / Mardin Haberleri
Destek için 

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun tarafından, Kızıltepe ilçesinde meydana gelen balkondan düşme olayıyla ilgili açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bugün saat 11.40 sıralarında Kızıltepe ilçesi Atatürk Mahallesinde bulunan bir apartmanın dördüncü katında ikisi çocuk 3 kişinin düşmesi olayıyla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz derhal olay yerine intikal ederek sağlık ekipleri ile birlikte söz konusu şahıslara ilk müdahale yapılıp Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştır.

Yapılan araştırmada anne S.A'nın 33 yaşında olduğu, çocuklarının 7 ve 5 yaşlarında olduğu ve anne S.A'nın Kızıltepe ilçesinde sağlık personeli olarak görev yaptığı belirlenmiştir.

Yapılan ilk incelemelerde, anne S.A'nın yakın zamanda bir kaç defa psikolojik destek aldığı tespit edilmiştir.

Yaralıların durumu ve olayla ilgili soruşturma bizzat tarafımdan takip edilmektedir. Gelişmelerden kamuoyu tekrar bilgilendirilecektir." (İLKHA)