Üniversite öğrencileri "Boykota Devam Rehberi" hazırladı

İşgalci siyonistlerin Filistin’e yönelik saldırılarını başlattığı günden itibaren açıklama, eylem, boykot ve söylemleriyle işgale tepki gösteren Mardin Artuklu Üniversitesi öğrencileri, siyonist işgali gündemde tutmaya devam ediyorlar.

Ekleme: 06.03.2024 18:20:04 / Güncelleme: 06.03.2024 18:21:38 / Güncel / Mardin Haberleri
Destek için 

"Filistin'de yaşanan insanlık suçuna ekonomik anlamda destek veren markaları boykot etmeye ve hayatımızın her alanından çıkarmaya devam ediyoruz" diyen öğrenciler, kapsamlı bir "Boykota Devam Rehberi" hazırladılar.

MAÜ öğrencilerinin "7'den 70'e Soykırıma Dur De Boykota Destek Ol" sloganıyla hazırladıkları boykot rehberinde, günlük hayatta yoğun olarak kullanılan ürünler başta olmak üzere boykot edilecek ürün ve markalar kategoriler halinde yer alıyor.

Rehberde ayrıca boykotun amacı, yöntemleri ve aşamaları ile ilgili de bilgiler veriliyor.

Siyonist işgale karşı Filistin mücadelesinin yanında yer alarak kesintisiz olarak destek çalışmalarını sürdüren öğrencilere, hassasiyetlerinden dolayı teşekkür eden Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, toplumun her kesiminden öğrencilerin boykota devam çalışmasına destek olunması çağrısında bulundu.

Tarihte yaşanan farklı soykırımlardan da bahseden öğrenciler, boykot rehberinde tarihte iz bırakan soykırım anılarından bahsederek, soykırım ile ilgili film ve kitap önerilerinde de bulunuyorlar. (İLKHA)