Başörtülü çalışana hakaret etti yetmedi gelen polisleri de tehdit etti!

Tartıştığı market kasiyerine "Başımıza ne geldiyse, bu kapalılardan geldi" deyip, gelen polislere de "Kimi aldığınıza dikkat edin yoksa hepinizi Hakkari'ye sürdürürüm" diyerek direnen 25 yaşındaki şahıs gözaltına alındı.

Ekleme: 04.03.2024 14:28:28 / Güncelleme: 04.03.2024 14:29:17 / Güncel
Destek için 

Olay, dün Kozlu ilçesi Fatih Mahallesi İsmail Ergene Caddesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre; bir zincir markete giden K.D., arkadaşına aldırdığı sigarayı değiştirmek istedi. Kasiyer Ö.B., sigarayı değiştiremeyeceğini söyleyince tartışma çıktı.

Bu sırada müşteri K.D., oğlu Onur D.'ye haber verdi. Onur D.'nin de gelmesi ile tartışma büyüdü. Tartışma esnasında tesettürlü kasiyere "Başımıza ne geldiyse, bu kapalılardan geldi" diyen 25 yaşındaki D.'ye ihbar üzerine markete gelen polis ekipleri müdahale etti.

"HEPİNİZİ HAKKARİ'YE SÜRDÜRÜRÜM"
Polis tarafları ayırmaya çalışırken, Onur D. ekiplere "Kimi aldığınıza dikkat edin yoksa hepinizi Hakkari'ye sürdürürüm" dedi.

İfadelerinin ardından polise direnen Onur D., yere yatırılarak gözaltına alındı.

KASİYER ŞİKAYETÇİ OLMADI
Ekipler polise mukavemet ettiği gerekçesiyle Onur D.'den şikayetçi olunca, şüphelinin sorgusu Kozlu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapıldı. Jandarmadaki ifadesinde, kasiyer Ö.B.'den özür dileyen Onur D., şeker hastası olduğunu ve bir anda sinirlendiğini söyledi. Kasiyer Ö.B. ise "Şikayetçi değilim. Allah'a havale ediyorum" diyerek ifade verdi. Onur D., bu sabah 'polise görevini yaptırmamak için direnmek' ve 'kamu görevlisine hakaret' suçlarından adliyeye sevk edildi. Onur D. savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.