HÜDA PAR'ın Beylikdüzü Belediye Başkan adayına sıcak karşılama

Hür Dava Partisi'nin İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Sedat Suakar'ın ilçe esnafına yaptığı ziyaretlerden kameralara yansıyanlar, halkın sıcak ilgisini gözler önüne serdi.

Ekleme: 03.03.2024 13:43:40 / Güncelleme: 03.03.2024 13:45:01 / Güncel
Destek için 

Doğruhaber - Mesut Tunce

Beylikdüzü İlçe Belediye Başkan Adayı Sedat Suakar, esnaf ziyaretleri sırasında halktan gördüğü yoğun ilgiye dair Doğruhaber muhabirine konuştu.

Saha çalışmalarında çok olumlu geri dönüşler aldığını dile getiren Suakar, bazen duygusal anlar yaşadıklarını da sözlerine ekledi.

"Halkın teveccühünü ve sıcak ilgisini bekliyorduk, ancak bu denli yoğun olmasını biz bile beklemiyorduk" diyen Suakar sözlerine şöyle devam etti: "Beylikdüzü'nün sorunlarını çok iyi biliyoruz. Ancak bir ilçenin sorunlarını en iyi bilenler o ilçede, o mahallede bizzat yaşayan halktır. Saha çalışmalarımızın ana amaçlarından biri de, vatandaşlarımızla yüz yüze konuşmak suretiyle bu sorunları daha iyi anlamaya çalışmaktır. Sorunu anlamayan, o sorunun çözümünü de üretemez. Her vatandaştan sorunlarını dinledik, notlarımızı aldık, bu sorunlarını çözümüne dair projelerimizi onlarla paylaştık."

İstanbul'un genelinde olduğu gibi Beylikdüzü'nde de başıboş köpek sorunuyla ilgili çok şikayet aldıklarını dile getiren Suakar, partisinin bu konuyu seçim beyannamesine kadar taşıdığını vurguladı.

HÜDA PAR Genel Başkanı ve İstanbul milletvekili Zekeriya Yapıcıoğlu'nun, hayvan sever lobilerinin baskılarından çekinmeden bu konuyu defalarca gündeme getirdiğini hatırlatan Suakar: "Biz hayvan haklarının korunmasını dini bir vecibe olarak görmekteyiz. Ancak belediyecilikte aslolanın insanı merkeze yerleştirmek olduğunun da bilincindeyiz. HÜDA PAR Belediyeciliğinde, hiç bir fraksiyonun etkisinde kalmadan, başıboş köpek sorununu kökten çözeceğimizin sözünü veriyoruz. Bunu yaparken de dinimizin bize emrettiği "her canlıya merhametle yaklaşma" ilkesini de göz ardı etmeyeceğimizi herkesin bilmesini istiyoruz." dedi.

 

Sözlerine devam eden Suakar son olarak şunları dile getirdi: "İlgimizi en çok çek şeylerden biri de, ilçe halkının HÜDA PAR ismine gösterdiği olumlu refleks ve tepki oldu. HÜDA PAR dediğimiz anda tüm kapıların bize açıldığını gördük. Özellikle de bir ablamızın "Ben HÜDA PAR'ın yoluna kurban olurum" demesi bizi çok etkiledi ve duygulandırdı. Sahada gezdikçe sorumluluğumuzun ne kadar ağır olduğunun farkına varıyoruz. Davamıza en güzel şekilde hizmet etmek bilinciyle hareket ediyor ve bize teveccühünü gösteren vatandaşımızın sevgisine layık olmak için var gücümüzle çalışıyoruz."