CHP DİBİN KARA…

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bedelli askerlik yapan vatandaşlara "Türkiye’yi sevenlerden oy istiyoruz. Bedelli askerliğe kaçanlardan değil." sözleriyle hakaret etti. Özel'in 2018 yılında bedelli askerliği desteklediği de ortaya çıkarken CHP'nin Çankaya Belediye Başkan adayı olarak gösterilen avukatı Hüseyin Can Güner’inde askerliğini bedelli yaptığı ortaya çıktı.

Ekleme: 02.03.2024 23:24:29 / Güncelleme: 02.03.2024 23:39:29 / Güncel
Destek için 

Mehmet Bozdaş / HaberYorum

Türkiye yerel seçimlere doğru giderken CHP'de skandallar bitmiyor. Bedelli askerlik yapanlara hakaret eden Özel, Sırtımızı PKK'ye yasladık diyen DEM Parti'yle sarmaş dolaş bir şekilde yerel seçimlere hazırlandığını unutmuş gibi…

Seçildiği ilk günden bu yana PKK ve Kandil'e selam gönderen Özgür Özel, "şeytanlaştırmayacağım" diyerek DEM Parti'yi normalleştirmeye çalışırken, HÜDA PAR'a ise kutuplaştırıcı söylemlerde bulunup iftiralar atmaktan geri durmuyor. Aynı zamanda Özel, çiçeklerle ve kırmızı halı üzerinde karşıladığı DEM Parti ile ittifak için sayısız pazarlık yaptığı ve birçok yerde anlaştığı da gün yüzüne çıktı.

BEDELLİ ASKERLİK YAPANLARA HAKARET
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Manisa'nın Soma ilçesinde yaptığı açıklamada bedelli askerlik yapan vatandaşlara hakaret ederek onları suçladı.

Özel yaptığı açıklamada "Türkiye'yi sevenlerden oy istiyoruz. Bedelli askerliğe kaçanlardan değil. Gerekirse bu vatan için canını vermeye razı olanlardan oy istiyoruz" dedi.

ÖZEL'İN BEDELLİ ASKERLİĞİ DESTEKLEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI
Özel'in, 2018'de bedelli askerlik uygulamasına destek verdiği ortaya çıktı.

CHP'Lİ ADAY BEDELLİ ASKERLİK YAPMIŞ
Özgür Özel'in CHP teşkilatlarının tüm tepkilerine rağmen CHP Çankaya Belediye Başkan adayı yaptığı avukatı Hüseyin Can Güner’in askerliğini İskenderun Deniz Er Eğitim alayında bedelli yaptığı da ortaya çıktı.