HÜDA PAR Yavuzeli Belediye Başkan Adayı Yüksek, ilçeyi karış karış geziyor

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden HÜDA PAR Yavuzeli Belediye Başkan Adayı Kenan Yüksek, ilçeyi karış karış gezerek vatandaşlarla ve esnafla buluşmaya devam ediyor.

Ekleme: 01.03.2024 19:05:05 / Güncelleme: 01.03.2024 19:05:05 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

HÜDA PAR Yavuzeli ilçe yönetimi ile ilçeyi ve kırsal mahallelerini ziyaret eden Yüksek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyaretlerde HÜDA PAR'ın projelerini anlatan Yüksek, Yavuzeli'nin "Bu Sefer HÜDA PAR" diyeceğini gördüklerini söyledi.

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinin tüm mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlar ve esnaf ile bir araya gelen Yüksek, partisinin ilçe teşkilatıyla birlikte Yavuzeli'nde vatandaşların sorun ve sıkıntıları şu ifadelerle anlattı:

"İlçemiz tarımın çok yaygın olarak yapıldığı bir ilçedir. Tarımın geçim kaynağı olduğu bir ilçemiz. Dolayısıyla çiftçilerimizin, köylülerimizin ve vatandaşlarımızın talepleri, beklentileri, istekleri ve şikayetleri var. Tüm bunları not aldık. Partimizin konu hakkındaki çözümlerini halkımıza anlattık." dedi.

"Huzurlu ve Güvenli Şehirler Bizimle Olur" şiarıyla hareket ettiklerini dile getiren Yüksek, "Yavuzeli ilçemizde yaptığımız ziyaretlerde ve görüşmelerde ilçemiz için yapacak çok işimizin olduğunu gördük. Bu güzel ilçemizi HÜDA PAR belediyeciliği ile tanıştırmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

Yüksek, esnaf ziyaretleri sırasında karşılaştığı mahalle sakinlerinin de istek ve görüşlerini dinlediklerini belirterek, "Yavuzeli ilçemiz için hemşerilerimizin de desteği ile daha iyisini, daha güzelini yapmanın mücadelesini veriyoruz. Bu da ancak 31 Mart Yerel Seçimlerinde vatandaşlarımızın HÜDA PAR'ı desteğiyle mümkün olacaktır." dedi.

Sık sık Yavuzeli halkı ile buluştuklarını belirten Yüksek, ilçe ve mahalleler hakkında istişarelerde bulunduklarını ve halkın sorularını yanıtladıklarını ifade etti.

Yüksek, 31 Mart seçimlerinden sonra ilçe merkezi ve mahallelerde hayata geçirmeyi planladıkları projelerini anlattıklarını belirtti. (İLKHA)